К-ть повідомлень : 152 Registration date : 20.03.2007
Тема: Найкращий вокал 30.06.07 21:08
Ну погодьтесь...Без цього ніяк... Ну там ше класична чи електро з всіма його різновидами...хоча і там вокал часто зустрічається...
Так от. Чий голос з всіх виконавців, яких ви коли чули, мають, на ваш погляд, найкращий голос? Складіть десятку...
Осьо на даний час мої... Серж Танкіян (System Of A Down) Вейн Статік (Static-X) Джонатан Девіс (Koяn) Курт Кобейн (Nirvana) Ч.Бенінгтон (LP) Том Чаплін (Keane) Ентоні Кіддіс (Red Hot Chili Peppers) Кріс Мартін (Coldplay) Девід Гехан (Depeche Mode)
NFS Most Wanted Майстер слова
К-ть повідомлень : 239 Registration date : 03.03.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 30.06.07 22:15
Йооо. який я темний нікого знайомого. відстав від життя начисто
Inka Майстер слова
Тема: Re: Найкращий вокал 30.06.07 23:03
NFS Most Wanted пише:
Йооо. який я темний нікого знайомого. відстав від життя начисто
Та чого...ну може то і добре шо нікого знайомого...а то мій список вже разок розкритикували начисто...
Ти своїх давай!
zoom Житель форуму
К-ть повідомлень : 50 Registration date : 28.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 01.07.07 3:13
Ф.Меркурі,Земфіра
Artur Майстер слова
К-ть повідомлень : 295 Звідки : планета Земля Рід занять : с.п.е.ц. Хоббі : екстрім Registration date : 26.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 01.07.07 16:45
Не побоюсь бути неоргінальним, але у мене свої вподобання в музиці. Але я не зациклююсь на чомусь одному. Зараз назву голоси, які на мою думку є дуже приємними, милими, сексуальними, чарівними.
- Rihanna - її я включив у список по піснях "Pon_De_Replay" і "Selfish girl"
- Savage я взагалі люблю, але його композиція "Radio" - для мене багато означає (але це без коментарів)
- По реконтаціях когось з цього форуму, я послухав Амелі, я вона ввійшла в мою душу. Наприклад: "Amelie - "La valse damelie" та "jy_suis_jamais_allee"
- По ніку з цього форуму пошукав хто така Cassie, скачав пару пісень, і вважаю, що у неї дуже милий голос
- 50 Cent - мені подобається його музика і голос
- Katie Melua - Blue shoes
- Loreena McKennitt - The Lady Of Shalott
- Люблю Trance_Elude - Purgatory (Luke Terry 2006 Mix), правда голосу тут нема, але якщо додати трохи фантазії...............(жартую)
- Trance_Cosmic Gate - Should Have Known (там чути голосочок такої собі дівчинки, який дуже навіть нічого)
- Аліна Гросу - "Батьківщина", "Рушничок" - голос дівчинки на мільйон доларів
- Таня Чирик (юкрейн фолк)
- Як людину, Могилевську терпіти не можу, але її хіт "Місяць" мені дуже до вподоби
- А Ви слухали Balagan limityed, зокрема - хіт "Щас спою", на тему українського мультфільму про вовка і собаку? А я слухав. Класно там бабульки зажигають. Прикольний трек.
- Вважаю сексуальним голос Тані Буланової. Може пісні і банальні. Але то питання не лише смаку, але і настрою. Щось в ній є.
- Віка Антонова "Ніколя" - хехе, голос нормал
- Би-2 "Медленна звезда"
- Бутусов - "Гибралтар"
- Михаил Круг, Михаил Шуфутинский
- Бутырка (шансон)
- Юля Савичева з її хітом "Высоко"
- Не знаю чому на інтернет- сайтах трек названий як "Вишня Алексей ICQ song", але голос дівчини, що співає видається мені приємним
- Земфіра колись подобалась, але зараз я її не слухаю. Правда як виконавець вона теж нічого.
Ну це не повний список, мої музичні вподобання, смаки змінюються, бо вважаю, що не можна постійно слухати одне й те ж. В моєму плеєрі є музика майже всіх напрямків і стилів.
Я впевнений, що є у світі ще багато такої музики, якої я не чув, але почувши, в яку я закохаюсь.
Inka Майстер слова
К-ть повідомлень : 199 Registration date : 18.04.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 01.07.07 20:17
Ехехех...................ЩАСссссссс СПОЮ
Le$y@ Активний учасник
К-ть повідомлень : 38 Age : 32 Звідки : Золочів Registration date : 04.06.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 04.07.07 11:55
Знаю та поважаю всіх із списку Інки, мій приблизно такий самий, тому не бачу доцільності його оприлюднювати. Можу тільки сказати що голос Курта Кобейна - це той вокал, який зачепив мене за живе.
•°.• Aнна •°.• Майстер слова
К-ть повідомлень : 210 Звідки : Львів Registration date : 26.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 19.07.07 19:35
А мій внутрішній голос - оце вокал....
NewSev Майстер слова
К-ть повідомлень : 148 Age : 42 Звідки : Севастополь Рід занять : журналіст Хоббі : журналістика Registration date : 19.07.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 20.07.07 15:40
•°.• Aнна •°.• пише:
а як його можна почути? - твій внутрішній голос?
Vika_18 Майстер слова
К-ть повідомлень : 142 Registration date : 28.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 20.07.07 18:44
NewSev пише:
•°.• Aнна •°.• пише:
Аня! Ты общаешься сама с собой?
Inka Майстер слова
Тема: Re: Найкращий вокал 20.07.07 20:24
NewSev пише:
•°.• Aнна •°.• пише:
Розказую. Береш стетоскоп, прикладаєш до тіла і уважно слухаєш!!!!
Artur Майстер слова
К-ть повідомлень : 295 Звідки : планета Земля Рід занять : с.п.е.ц. Хоббі : екстрім Registration date : 26.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 20.07.07 20:39
Inka пише:
NewSev пише:
•°.• Aнна •°.• пише:
Розказую. Береш стетоскоп, прикладаєш до тіла і уважно слухаєш!!!!
Інка! А що кажет твій внутрішній голос? Які пісні він співає?
Inka Майстер слова
Тема: Re: Найкращий вокал 20.07.07 20:50
Оооооооо.... Мій внутрішній голос часом переповнює мене, тоді виривається назовні і доповнюється фізичною силою...
Ну мій внутрішній голос зазвичай пише вірші, чи малює якісь странні картини, так файно в неті може знайти вихід...чи ше чимось увлікається...А взагалі якщо є голос то треба його використовувати а не знаходитись в вічній мовчанці.
™ 1001_night ™ Майстер слова
К-ть повідомлень : 235 Звідки : Україна. Штат Західноукраїнський. Registration date : 27.02.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 21.07.07 19:07
Inka пише:
Ну мій внутрішній голос зазвичай пише вірші, чи малює якісь странні картини, так файно в неті може знайти вихід...чи ше чимось увлікається...А взагалі якщо є голос то треба його використовувати а не знаходитись в вічній мовчанці.
А Ви не хочете поділитись із нам своїми творами? Наприклад віршами. Судячи по тому, як Ви викладаєте свої думки, вірші мали б бути непогані.
Inka Майстер слова
Тема: Re: Найкращий вокал 21.07.07 19:27
™ 1001_night ™ пише:
Inka пише:
А Ви не хочете поділитись із нам своїми творами? Наприклад віршами. Судячи по тому, як Ви викладаєте свої думки, вірші мали б бути непогані.
Може і поділюсь. Мої вірші в неті проскакували тільки один єдиний раз. Притримуюсь думки шо їх краще не публікувати. Ну але всяке може бути...
О і ще...Я б була безмежно вдячна якби до мене звертались на "ти"...а то якось незручно...
DJ FAIR Житель форуму
К-ть повідомлень : 98 Звідки : батьки з Золочева. зараз живемо у Львові Рід занять : музика Registration date : 03.03.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 21.07.07 22:58
А може і не тільки вірші. Ми б ще послухали ТВІЙ вокал
ШуХеР Майстер слова
К-ть повідомлень : 199 Registration date : 18.04.2007
Тема: Re: Найкращий вокал 23.07.07 21:21
я не говорю за всю Одессу.........вся Одесса очень великаааа......... но на Молдаванке и Перессы.........знают все про дядю Шухера
NFS Most Wanted Майстер слова
К-ть повідомлень : 239 Registration date : 03.03.2007