К-ть повідомлень : 210 Звідки : Львів Registration date : 26.02.2007
Тема: Хто яку музику слухає? 28.02.07 0:15
Пропоную розповісти хто шо слухає, улюблені композиції, напрямки в музиці, стилі. От я в музиці я люблю все, що піднімає настрій. стиль і автор не має значення.
Зараз скачала гарненьку пісеньку про віртуальне спілкування, і тихо насолоджуюсь... І Вам рекомендую:
http://www.zaycev.net/pages/0/26.shtml
Artur Майстер слова
К-ть повідомлень : 295 Звідки : планета Земля Рід занять : с.п.е.ц. Хоббі : екстрім Registration date : 26.02.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 28.02.07 15:43
Настрій депресивно-філософський. Буквально зараз на голові навушники, лунають треки: -bondarchuk_-_serebrom -brat-2_-_gni_svoiu_liniiu -Fleur - Legion -Turkish Disco Mix Vol.4 ...ну і все в такому дусі.
DJ FAIR Житель форуму
К-ть повідомлень : 98 Звідки : батьки з Золочева. зараз живемо у Львові Рід занять : музика Registration date : 03.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 03.03.07 12:10
Уууу. краще запитайте яку я не слухаю. Займаюсь музикою серйозно і вже давно. є улюблена, а є вимушена музика, тобто яку треба ставити, бо вона модна, але мені не особисто може і не подобатись. але народ требує, і получає
моїм хітом на нинішній день єі: akon_feat_eminem_-_smack_that_remix
DJ FAIR Житель форуму
К-ть повідомлень : 98 Звідки : батьки з Золочева. зараз живемо у Львові Рід занять : музика Registration date : 03.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 10.03.07 22:06
Для тих, хто цікавиться drum-n-bass - Вам сюди - http://www.junglist.com.ua/
Talisman Активний учасник
К-ть повідомлень : 21 Registration date : 04.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 11.03.07 5:42
Цей вікенд прослуховую всі мікси klaasa, особливий хіт на мою думку Greg Cerrone - Pilling me (Klaas mix)
Cassie Майстер слова
К-ть повідомлень : 103 Registration date : 02.03.2007
К-ть повідомлень : 120 Registration date : 27.02.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 01.04.07 11:01
Я слухаю Cassie.
blackmoresnight Учасник форуму
К-ть повідомлень : 14 Age : 44 Звідки : Україна Рід занять : Донецьк Хоббі : Музыка, рукоделие handmade. Registration date : 04.04.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 06.04.07 19:57
Цікаво, чому ніхто не висказав свою любов до класичної музики? Сподіваюсь я не одна, кому подобається класика? Чудові вальси Шуберта, віртуoзні сонати Моцарта, глубокі і осмислені твори Бетховєна…… В загалі мені дуже подобається класика також і в сучасній оранжировці, або коли виконують сучасні виконавці класичні твори, інструментальну музику. Крім того, мені дуже подобається музика «Blackmore’s Night», це фолк-рок-ренессанс музика, castle music, а деякі музичні твори можно віднести до разділу класичних мелодій, або написаних під впливом автора від прослуховування Баха... Приєднуйтесь
Муся Житель форуму
К-ть повідомлень : 61 Registration date : 19.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 06.04.07 20:36
А мені віднедавна подобається Шакіра, от сиджу по ночах її кліпи качаю... Супер!
Супер!
™ 1001_night ™ Майстер слова
К-ть повідомлень : 235 Звідки : Україна. Штат Західноукраїнський. Registration date : 27.02.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 06.04.07 21:02
blackmoresnight пише:
Цікаво, чому ніхто не висказав свою любов до класичної музики? Сподіваюсь я не одна, кому подобається класика? Приєднуйтесь
Чому ж ніхто? Я вже давно приєднався Бах? Так. Антоніо Вівальді? Так. Моцарт? Так. Бах? Так. Чайковський? Ні. Шопен? Не дуже. «Blackmore’s Night» - гарна музика. Я її вже люблю
andy Учасник форуму
К-ть повідомлень : 12 Registration date : 16.04.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 16.04.07 14:48
Слухаю всі різновиди євротрансу починаючи від харда і тренс енерджі, закінчуючи прогресів і електротренс.
Antivirus-xXx Майстер слова
К-ть повідомлень : 131 Registration date : 02.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 16.04.07 19:54
andy пише:
Слухаю всі різновиди євротрансу починаючи від харда і тренс енерджі, закінчуючи прогресів і електротренс.
Можеш дати хоч одну зсилку на мр3 того євротрансу? По я поняття не маю шо воно таке, і хочу послухати
andy Учасник форуму
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 19.04.07 8:17
От ссилка, можна качати найкращу транс музику http://trance.co.ua/ru/tracks/
DJ FAIR Житель форуму
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 19.04.07 10:46
Fred Baker - Forever Friends (Original Single Edit) - дійсно насолода звуком. andy! хороший вибір. дякуєм за лінк
andy Учасник форуму
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 25.04.07 19:52
Fred Baker - Forever Friends ага то шикарний трек, гімн одного із минулорічних фестивалів в Голандії. В транс музиці щось є таке, що заворожує, виносить десь далеко, музика в якої нема границь. І бачу, що з кожним роком все більше і більше народу віддає їй перевагу, хоч по наших радіостанціях її майже не почуєш і по ТВ не побачиш.
DVD Ветеран форуму
К-ть повідомлень : 396 Registration date : 02.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 03.05.07 20:00
Ти знаєш, andy, мені так само сподобалась ця музика. Дуже, дуже дякую за зсилку
™ 1001_night ™ Майстер слова
К-ть повідомлень : 235 Звідки : Україна. Штат Західноукраїнський. Registration date : 27.02.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 19.05.07 21:36
Я закохався у сучасну східну музику.
Хочу запропонувати Вам мелодію, яка заворожила мене, лунає в моїй душі вже кілька днів.
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 31.05.07 19:43
Najoua Belizel - Gabriel
Gabriel Gabriel, j'attends Un peu de sentiments Que ton вme se jette а l' eau Dans mon corps ocйan
Du zйphyr, du vent Tu mens comme un enfant Et tu fuis vers tout lа-haut Dиs que ton ciel se fend
Es-tu fait pour lui Es-tu fait pour moi Je n'attends qu'un signe de toi Si tu as le mal de lui J'ai le mal de toi Qu'il en soit ainsi mais dis-moi, dis-moi
Es-tu fait pour lui ES-tu fait pour moi Je n'attends qu'un signe de toi Si tu as le mal de lui J'ai le mal de toi Dis-moi oh oh oh oh
Gabriel Mon roi Mon ange en qui je crois Si l'amour vient de lа-haut Sauras-tu faire un choix oh oh
Tu sais fuir Tu meurs La fiиvre dans le sang Moi je prie pour qu'а nouveau Tu me reviennes а temps
Es-tu fait pour lui ES-tu fait pour moi Je n'attends qu'un signe de toi Si tu as le mal de lui J'ai le mal de toi Qu'il en soit ainsi mais dis-moi, dis-moi
Es-tu fait pour lui Es-tu fait pour moi Je n'attends qu'un signe de toi Si tu as le mal de lui J'ai le mal de toi, dis-moi
Gabriel
Gabriel, s'attend A plus qu'un sentiment Qu'un plaisir brыle sa peau, Les deux ailes en avant
Es-tu fait pour lui Es-tu fait pour moi
Es-tu fait pour lui Es-tu fait pour moi
Gabriel...
•°.• Aнна •°.• Майстер слова
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 05.06.07 19:22
Global Deejays http://www.zaycev.net/m3_lists/8_11.shtml
Konan Активний учасник
К-ть повідомлень : 23 Звідки : Скандінавія Рід занять : Варвар Registration date : 01.03.2007
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 06.06.07 10:11
Океан Ельзи - найкращі!!!
•°.• Aнна •°.• Майстер слова
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 06.06.07 18:19
Кожному своє. Я можу слухати все, крім важкого року.
DJ FAIR Житель форуму
Тема: Re: Хто яку музику слухає? 22.06.07 21:23
Хочете самий нецензурний неформат-шансон?
Группа ПЛЕХАНОВО.
http://www.gruppaplehanovo.ru/
Справа на сторінці є колонка "Скачати пісні". Від пісень "Мулатка" і "Стриптиз" я чуть не в..........(ну ви поняли)